Kleine beurt bij Vakgarage Jelles Carcenter in Katwijk

Bij Vakgarage Jelles Carcenter wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Jelles Carcenter niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Jelles Carcenter voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Katwijk altijd langs Vakgarage Jelles Carcenter om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Katwijk? Kom dan langs Valkenburgseweg 32A in Katwijk (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragejellescarcenter.nl of bel naar 071-4071307.

Contactgegevens

Vakgarage Jelles Carcenter
Valkenburgseweg 32A
2223 KD Katwijk

tel.: 071-4071307
mail: info@vakgaragejellescarcenter.nl